מחפשת התמחות

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

מחפשת התמחות

תהילה כהן 16.11 (16:13)
שלום, אני מעצבת פנים בתחילת דרכה, ביולי האחרון סיימתי תואר ראשון בעיצוב פנים, מבנה וסביבה בשנקר. אני מעוניינת לעבוד תחת מעצבת פנים, להתלוות לכל תהליכי הפרויקט, מתחילתו ועד סופו, לצבור ניסיון, לרכוש ידע ומיומנות וכמובן לתת מהיכולות והידע שלי.
יש לי ידע בתוכנות, Aoutocad, rhino, 3dmax, vray, photoshop, revit. כמובן מציעה את שירותי בלבצע תוכניות, הדמיות, לדבר עם ספקים ולקוחות תמורה לצבירת ניסיון וידע בתחום.
יש לי אתר ובו ניתן ללמוד קצת עלי ולראות תיק עבודות ממהלך התואר, www.tehilacohendesign.com
אימייל להתכתבות- [email protected]

תודה רבה.
הוסף תגובה קישור ישיר

יופי!!! את מוזמנת לדבר איתי

Leeya Sella Interior 18.11 (19:01)
הוסף תגובה

מצוין!!!

תהילה כהן 18.11 (20:03)
היי ליה, אני ישמח ליצור איתך קשר ולדבר איתך מחר בבוקר, אפשרי?
שומרת את הטלפון שלך :)

תהילה כהן.
הוסף תגובה

תהילה ואני מתחילות לעבוד יחד!! (: (ל"ת)

Leeya Sella Interior 20.11 (21:16)
הוסף תגובה

עיצוב פנים לביתי.

אירנה גביזון 17.11 (17:06)
מבקשת להיעזר במעצב לרענון בביתי עפ רעיונות שיש לי.
הוסף תגובה

סטודנטית לעיצוב פנים שמעוניינת להתלוות וף

ספיר 13.09 (09:27)
שלום אני סטודנטית לעיצוב פנים. מעוניינת להתלוות וללמוד ולעזור עד כמה שאפשר ללא עלות. תמורת למידה וצבירת ידע.
ליצירת קשר : 0523131347
הוסף תגובה